Mentos Say Hello

Mentos Say Hello

Better way to say Hello.

MENTOS MENTORS

Дали сме заборавиле да се поврзуваме со луѓето ?

ПРЕТСТАВУВАЊЕ MENTOS MENTORS

Mentos products

Ментос на социјалните мрежи

  Историја -staying fresh

  2010
  Mentos Rainbow

  2010

  Ментос Раинбоу

  Година на пристигнување на неодоливите овошни вкусеви на Ментос Раинбоу

  2007
  2007

  2007

  Ментос Гуми за џвакање

  Ментос Гуми за џвакање

  Mentos FAQ

  • Q

   каде може да купите ментос?

  • A

   Ментос производите се достапни во сите поголеми и помали објекти низ земјата.

  • Q

   колку ментос вкусеви има на македонскиот пазар?

  • A

   Моментално достапни вкусеви на македонскиот пазар се Mentos Mint , Rainbow, Fruit, Strawberry Mix ,Mentos Shakies.

  • Q

   колку ментос бонбони се во едно пакување?

  • A

   Секое Ментос пакување содржи 14 бонбони.

  • Q

   каде и кога настанал ментос?

  • A

   Mentos бонбоните  се создадени од браќата Мајкл и Пјер  Van Melle  во Холандија во 1932 година.

  Споделете со пријателите