Ментос Производи

Ментос Бонбони

Освежете се со Ментос Бонбоните достапни во неколку видови освежителни овошни вкусеви.

Mentos bombone

Probudite svoja čula! Mentos bombone su dostupne u osvježavajućim, voćnim i čokoladnim okusima.

Споделете со пријателите